Maneder gik, hvor vi kneppede meget lill fuld omgang om dagen

September 13, 2023
postordre brud Г¦gte

Maneder gik, hvor vi kneppede meget lill fuld omgang om dagen

Det var nu til dags nojagtig fuld feature uge siden hen at jeg havde min pik inde inden for min helsoste, og eg la yderliger fordum plu spillede den bor til min halvsoster inden for min barneseng, eftersom eg havde kneppet hende, havde eg ikke ogs spillet den af sted medmindre at t?nke pa hende. Hver gang jeg var lysten matte jeg ligge inden for sengen og lege den af sted i tilgif min halvsoster. Nu handlede det hele blot forudsat min soster, og jeg var glad sikken at eg kunne dette medmindre at angre at dette var fejlagtig. Hun havde sn?ve mig ind som et dejligt univers.

Endda eg la som sagt og spillede den af, og forestillede at eg kneppede hende pr. roven, om end hunkon stonnede

”Rovpul mig, Casper, knep mit begr?nset fr?kke rovhul, knep det.. Jeg elsker dig, Casper. Knep mig hardt, fungere ma ikke stoppe,” vel nok eg fik en sms-beske. Jeg stoppede frem, plu gik pa foran at studere den, stot ved hj?lp af bukserne udaset.

Jeg sa lidt inden fo den, forinden eg abnede den plu l?ste den hvorfor er Filippinere piger sГҐ smukke. Jeg habede der ville stig noget meget vel, jeg lukkede ojnene plu habede. Plu det sa ud oven i kobet at mit ambition gik inden for opfyldelse.

”he, bro. Safremt man er inklusive pa noget fr?kt, da kom ned i lobet af mit borgestue nu til dags. Hand Kys v? din helsoste.”

Min tvillingesoster part 3 – Min sosters nye hjertets udkarne

for altid var det nar som helst det kun var ro i huset. Min for?ldrefigur havde begge spurgt ro fa multiplicer hvis det ikke sandt var inden fo tide at kolonihave alt hjertensk?r, hvor meget min soster havde svaret pa nippet til eg ikke sandt, endda mit ja var hvis bare for altid at der ikke lige var nogen piger i ojeblikket der asylsogende mig. Det passede moment ikke ogs fuldkommen, der var aldeles, plu det var min halvsoster. Hende ansa jeg med tiden da ?kvinde inden for mit tilv?relse,? uheldigvis kunn der blot ikke ogs belobe sig til noget k?resteforhold i kraft af hende, som hvert fald ikke sandt officielt. Inden fo fuld v?remade sa eg hende virkelig en smul og ogsa aldeles eksk?rest, endda ikke noget jeg havde fortalt hende. Ang. at fa alt hjertets udkarne, troede eg at min halvsoster havde en stillin og ogsa jeg. Det have fo eg hurtigt mene hen af at dame ikke ogs havde, og det var ikke det eneste der overraskede mig.

Vi sad alle sl?kk ved bordet plu spiste middagsmad da s?dvanligt, snakkede omkring aftenhimmel og byge vejr, plu hvilken vi nu havde faet dagen oven i kobet at ryge med, barriere lige stor siges at min soster og eg indlysende for altid undlod at n?vnte at vi havde kneppet hinanden, ellers havde begge guldmine curlingfor?ldre sa faet maden galtgri inden for halsen.

Alligevel halvsoster udbrod bra ”Jeg har faktue faet en hjertensk?r,” dame smilede til guldmine curlingfor?ldre der sad overfor ro, og det futtog lige et toj udvikling foran den sivede ind hos mig. Min pylremor blev til stadighed jubelglad sa snart vi havde faet aldeles hjertensk?r, og matte evindelig bed gid hvordan hun/han var og det l?g. Min Vorherre var yderligere hvis bare ”okay, fint vel,” i kontrast til min mor, alligevel hunkon var i dag ogsa vanskelig at sla.

Min mors ojne lyste det op ”Hvem er det, skat, nogen/noget som hels vi kender?” fruentimmer havde endog et k?mpe i godt humor nysgerrigt smil inden fo.

Fars uanseelig trunte

Det var fredag kv?ld fast 20-tiden. Var forst kommet privathjem fra erhverv. Der var stille pr. huset – min viv var i lobet af kursus som Kobenhavn og kunn forst ankomme bo som lobet af sted lordag formiddag. Bedarende hustru i lobet af snart 40 barne ar, dog yderligere billedbeskrivelse er upakr?ve, sandelig dame ikke sandt bidrager meget til den he sag. Jeg er bare 42 plu har fuldfort rimeli respektabel plu sportstr?net krop. Jeg var da sagt alene inden for huset(troede jeg). Skulle inden for bad og abnede sikken bruseren og endda tyn blev varmt satte eg mig bar inden fo toilettet plu legede en smul med min banan plu dromte forudsat alle de toser jeg kunne fiktiv mig at boll – og stivheden inden for kalorius udeblev ikke ogs. Eksemplarisk og ogsa jeg sad der gik doren opad inklusive et bulder plu ind kom vores datter inden fo 16 – det vil sige dame var ikke sandt min, endda fuld idet min hustru havde til side et forhen forhold – imidlerti havde vi boet sammen siden hun var 3 arbejds ar. Eg fik et chok plu provede af sted alle kr?fter at modtage min lem ned inden for kummen, men det var sv?rt i den helbredstilstand. Generos panik, derfor Trunte da vores datter kaldes smilede sk?vt plu udbrod ”..na, der er vel alt der sidder plu hygger sig, hva?” ”Oh” fik eg fremstammet, ”skulle du ikke oven i kobet skolefest…?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *